Servis

Naš Kodak servis je profesionalni servis skenera. Popravljamo i čistimo sve vrste Fujitsu skenera. Imamo višegodišnja iskustva i neprestanu edukaciju u području servisa skenera i srodnih uređaja. Sa novim tehnologijama i neprestanim usavršavanjem kod proizvođača osiguravamo visok kvalitet i brz servis skenera i druge računarske opreme. Za nas i naše kupce najvažniji je kvalitetan, pouzdan i brz servis skenera.

Ukoliko imate neprilike sa skenerom ili kojim drugim uređajem, možete nas pozvati ili posetiti naš servis svakog radnog dana. Ljubazni tehničari će vam pomoći i pobrinuti se za brz servis i čišćenje vašeg skenera ili drugog uređaja. Takođe svojim klijentima garantujemo zamenski uređaj za vreme trajanje popravke za poslovno kritične aplikacije kada vaš posao ne može stajati.

Pored servisa Vam nudimo i potrošni materijal i rezervne delove za vaš skener. Sa pristupačnima rešenjima za skenere i povoljnom cenom skenera možemo Vam uštedeti mnogo novca. Proverite cene potrošnog materijala skenera u našoj e-prodavnici ili nas kontaktirajte. Rado ćemo Vam dati ponudu za potrošni materijal kojom ćete dosta uštedeti.

 

Ovlašćeni smo za prodaju, servis i održavanje skenera Fujitsu i Kofax softvera.

 

Radno vreme: 
PON - PET: od 8:30 do 15:30

7 artikala

po strani

Postavi opadajući poredak
 1. Univerzalan set za čišćenje skenera

  Univerzalan set za čišćenje skenera

  Univerzalni set za čišćenje je namenjen za čišćenje stakla, vučnih gumica, transportnog mehanizma i kućišta skenera.

 2. DataVac DC-3ESD

  DataVac DC-3ESD

  Usisivač DataVac DC-3ESD je sa HEPA filterom čak 99,97% usavršen kod prestizanja prašnih delova većih od 0,3 mikrona. Sa upotrebom usisivača će vaši visokotehnološki uređaji delovati bolje i dulje. Za razliku od drugih usisivača, koji rasprše prašinu, prljavštinu i alergene natrag u zrak, DataVac DC-3ESD ih sa HEPA filterom uhvati u tesno zatvorenu vrećicu za filtriranje. DataVac DC-3ESD omogućava sisanje i puhanje. Budući da je statika najveći problem osetljive elektroničke opreme, ovaj je usisivač opremljen antistatičkim trakom. Uključuje pribor za jednostavniju upotrebu.

 3. DataVac Electric Duster

  DataVac Electric Duster

  MetroVac »green power« puhaljka zraka je najnoviji dodatak uspešnoj DataVac liniji. Puhaljka – novi model potpuno je renoviran – mnogo je kompaktnija i udobnija za upotrebu od ranijeg modela. Ima i nov neverovatno jak 500-watni motor koji potpuno odnese prašinu, prljavštinu i smeće sa skupih računara i druge elektronske opreme da mogu i dalje raditi najefikasnije. Novi DataVac Electric Duster više je ekološko usmeren, je efikasniji i cenovno pogodnije rešenje upoređujući sa različitima spornima limenkama zraka koje trenutno prevladavaju.

 4. DATAVAC MDV-1BA

  Usisivač za prašinu DATAVAC MDV-1BA za čišćenje računalske opreme

  Danas je nemoguće da se posluje dok računar ne radi. U nekom trenutku mogu komadići vlakana, prašina, kosa, komadići papira i druga prljavština uzrokovati totalni prekid rada. Iz toga proizlaze nesvršeni projekti, srušeni rasporedi i skup zastanak poslovanja. Kako bi izbegli poteškoćama s računarom, predstavljamo vam DataVac®, najbolji sistem za čišćenje računara i računarske opreme.

 5. DataVac® ESD Safe Electric Duster® ED-500ESD

  DataVac® ESD Safe Electric Duster® ED-500ESD

  Nova je puhaljka DataVac® ESD Safe Electric Duster® ekološki prihvatljivija, efikasnija i cenovno pogodnija alternativa kontraverznome komprimiranome zraku koje se trenutno najčešće koristi za čišćenje računarske opreme.

 6. Air Force® Master Blaster® Car Dryer MB-3CDSWB

  Air Force® Master Blaster® Car Dryer MB-3CDSWB

  Osušite celi auto u samo nekoliko minuta bez puštanja mikro praska i mrlja od vode. Master Blaster® Revolution™ ima dva dvostruka ventilatora, 4.0 HP motor s snagom izduvanja više od 17,000 m čistog, suvog, toplog prefiltriranoga zraka u minuti.
 7. CompuCleaner - Electric Air Duster

  Električno puhalo CompuCleaner - Electric Air Duster za čišćenje elektronskih uređaja

  Najprodavaniji pribor za čišćenje kompjuterske opreme u SAD sada dostupan i u Srbiji! CompuCleanar je svojim robusnim i lakim dizajnom je udoban za korišćenje u industrijskim i kancelarijskim okolinama. Dolazi zajedno sa celim setom alatka za precizno i efikasno čišćenje najteže dostupnih mesta.

7 artikala

po strani

Postavi opadajući poredak