Kodak Alaris predstavlja nove stolne skenere i1190 i i1190E za efikasnije skeniranje u mreži te brže poslovne transakcije

AIIM istraživanje pokazuju da se većina poslovnih okolina još uvek svakodnevno suočava papirnim dokumentima kojima se puniju kancelarije i usporavaju radni procesi. Čak 68 procenti uključenih u AIIM istraživanje misli da je poslovanje koje se temelji na papirnima dokumentima sporo i neefikasno te da te takav način poslovanja postati sasvim neprihvatljiv u roku od samo nekoliko godina.

Transakcije koje uključuju papirne dokumente može da se sada ubrza više nego ikad pre pomoću mrežnih tehnologija kao što su novi skeneri Kodak i1190 i1190E s neverovatnom brzinom skeniranja od 40 ppm i izuzetnom tačnošću digitalizacije različitih tipova dokumenata. Novi su skeneri odlično rešenje za računovodstva i druga područja u kojima se zaposlenici dnevno susreću s velikima količinama papirnih dokumenata. Serija skenera i1190 je dizajnirana kako bi ubrzala digitalizaciju dokumenata te ju približila polazni tački i time osigurala pojednostavljenje poslovnih transakcija i vidljivo poboljšala vreme odaziva.

 

Novi skeneri Kodak i1190 i i1190E s neverovatnom brzinom skeniranja od 40 ppm
 

 

Inteligentna zaštita dokumenata (IDP) s senzorom koji prepoznaje spajalice,
spojene dokumente te druge predmete kojima bi se mogli uzrokovati zastoji papira te tako odmah obustavi skeniranje

 

Nosač kartica – omogućuje jednostavnu organizaciju dokumenata.

 

Skeneri Kodak i1190 i i1190E garantuju:

  • Veći kapacitet – ulazna ladica prima do 75 dokumenata i korisnicima omogućuje da odjednom pripreme veću količinu transakcija klijenata.
  • Prepoznavanje bar – kodova omogućuje snimanje meta-podataka direktno u poslovne aplikacije bez dodatnog procesiranja otpreme u aplikacije.   
  • Nosač kartica za malene dokumente kao što su lične karte, pasoši i vozačke dozvole omogućuje jednostavnu organizaciju dokumenata.
  • Inteligentna zaštita dokumenata (IDP) s senzorom koji prepoznaje spajalice, spojene dokumente te druge predmete kojima bi se mogli uzrokovati zastoji papira te tako odmah obustavi skeniranje i spreči rizik od oštećenja važnih originala.

Skener i1190E pord toga osigurava i tehnologiju Perfect Page kojom se eliminiše potrebu po instalaciji dodatnih softvera na spojeno računalo. Tako se može na skener spojiti jeftinije računalo s manjom snagom procesiranje koji je jednostavnije upravljiv s centralne stanice i popularnih mrežnih aplikacija kao što je recimo Kodak Info Input Solution.