Nakon izvršene kupovine u e-prodavnici kodak-skener.rs na elektronsku poštu primičete informativni pregled/ponudu porudžbine koja potvrđuje uspešnost kupovine. Zatim će vas kontaktirati naši komercijalisti sa tačnima informacijama o zalihi i roku dobave. Plaćanje porudžbine možete nakon toga izvesti na dva načina:


Plaćanje prilikom dostave


U slučaju da želite vašu porudžbinu platiti doma prilikom preuzimanja nam to posebno označite na formularu za predaju porudžbine kojeg možete naći u e-kropi. Iznos porudžbine platite dostavljaču u gotovini kada vam dostavi naručenu robu na vašu adresu. Sveukupna kupovina + troškovi dostave su navedeni u porudžbini i valjaju, osim ako je bilo naknadno drugačije dogovoreno. Račun je dodan dostavljenoj robi.


Virmansko plaćanje

U slučaju da želite vašu porudžbinu platiti virmanski nam to posebno obeležite na formularu za predaju porudžbine kojeg možete naći u e-kropi. Proverićemo koliko brzo je dobavljiva naručena roba. Što prije poslaćemo vam zajedno ponudu i informaciju o raspoloživosti robe. Sa ovom ponudom možete zatim (na banci, KLIKU ili drugima e-bankama) platiti naručenu robu. Kada bude isplata evidentna na našom računu, otpravićemo blago dostavnom službom na vašu adresu. Također nam možete poslati potvrdu o plaćanju da omogućite brže obrađivanje vaše porudžbine.

Ne preporučujemo vam da izvedete virmansko plaćanje odmah nakon primitka informativnog pregleda kupovine, pošto ne možemo garantovati da ćemo moći plaćanu robu dobaviti u željenom roku. Sačekajte da vas kontaktiramo i vam pošaljemo tačne informacije o stanju zaliha i roku dobave.

 

Odgođeno plaćanje

Za javnu upravu, škole, institute, ministarstva, javne ustanove ili poznate srpske tvrtke sa dobrom bonitetom također možemo odobriti i odgođeno plaćanje. Za više informacija nas kontaktirajte na zoran@e-disti.com.

Ne preporučujemo vam da izvedete virmansko plaćanje odmah nakon primitka informativnog pregleda kupovine, pošto ne možemo garantovati da ćemo moći plaćanu robu dobaviti u željenom roku. Sačekajte da vas kontaktiramo i vam pošaljemo tačne informacije o stanju zaliha, roku isporuke i mogućnosti odgoda isplate.